Emlékszel még milyen,
mikor nem fáj…?

 

Képzeld el, hogy szabadon mozoghatsz és nem korlátoz a fájdalom…

Emlékszel még milyen, amikor szabadon mozoghatsz és nem kell vigyáznod, mert húzódik a vállad vagy félned, hogy beáll a derekad?

Amikor önfeledten szaladhatsz a gyerek után és az edzés tényleg kikapcsolódás lehet, nem pedig egy újabb fájdalom forrás.

Elég egy rossz mozdulat, a nem megfelelő életmód és a különböző fájdalmak, húzódások, becsípődések a legszebb pillanatokat is tönkretehetik.

 

 

 

 

Egyre többen szembesülnek ezekkel a problémákkal, ami nem meglepő…

…hiszen a napjaik nagy részét ülve töltik, a sok stressz miatt folyamatosan feszültek, mozgásra alig jut idő és egyszer csak azt veszik észre, hogy a kínzó fájdalom akadályozza őket a mindennapi teendők során.

Ilyenkor sokan próbálkoznak fájdalomcsillapítókkal, különböző krémekkel vagy “gyors tűzoltásként” valamilyen sporttal, de ez a legtöbb esetben nem jelent tartós javulást. Egész egyszerűen azért, mert nem az okot kezeli.

A problémát pedig sokszor a test asszimmetriái és különféle elakadások okozzák, amik hatékonyan és fájdalommentesen kezelhetők a japán masszázs terápiával.

 

Kinek tud segíteni a japán masszázs terápia?

vállalkozók, vezető beosztásban dolgozók
akik sokat ülnek gép előtt vagy autóban és stresszes életet élnek

profi vagy hobbi szinten sportolók
mert a testük rendszeresen magas igénybevételnek van kitéve

 

izületi fájdalmakkal küzdők
ha a derék / izületi fájdalmak a mindennapjaid részei, de szeretnél végre megszabadulni tőlük

 

Mit kell tudni a japán masszázs terápiáról?

A japán masszázs egy komplex, izületstimuláló és energetikai elemeket is tartalmazó egésztesti-gyúrás, melynek célja, a test asszimetriájának csökkentése, a harmonikus működés helyreállítása. Az asszimetria helyreállításával a szervezet energiaáramlása akadálymentessé válik, ami azért fontos, mert tökéletesen működő energiaáramlás esetén az emberi testben nem alakulnak ki betegségek.

a terapeuta és a páciens is laza, könnyű ruhát visel

a kezelést egy földre terített szivacson végezzük, akár a saját otthonodban is

 

a kezelés időtartama 70 perc, ami alatt a teljes testet átmasszírozzuk

 

 

FIGYELEM!
A masszázs nem egyenlő a terápiával!

Sokan bíznak a hagyományos masszázsban, ha a fájdalmaik elmulasztásáról van szó. Ami érthető is, hiszen egy kellemes masszázs mindig jól esik az embernek, jó érzéssel tölt el, ellazít, segít feltöltődni… a fájdalmakat azonban maximum csak ideiglenesen képes megszüntetni.

Sokszor ugyanis ott fáj legkevésbé, ahol a fájdalom valódi oka húzódik. Ilyenkor pedig nem kellemes simogatásra, hanem célzott és hatékony terápiára van szükség, ami magát az okot kezeli és hatása hosszútávon is érezhető.

 

 

Miért higgyek Neked, ha masszázsról van szó?

Thuránszky Balázs vagyok, japán masszázs terapeuta. Abban segítek, hogy minél hamarabb megszűnjenek a fájdalmaid és jól érezd magad a bőrödben.
Sokan fordulnak hozzám régóta fennálló problémákkal nem is remélve, hogy van tartós megoldás. Majd néhány kezelés után elképedve tapasztalják meg újra a teljes mozgás szabadságát, ami óriási megkönnyebbülés.

Legtöbbször azok kérik a segítségem, akik sok időt töltenek az asztalnál vagy autóban ülve, stresszes a munkájuk és nincs idejük sportolni. De az igazság az, hogy a fájdalom akkor is utolérhet, ha sportolsz, a fokozott igénybevétel ugyanis előbb utóbb érezteti a hatását.

Hidd el, tudom miről beszélek, hosszú évekig aktívan sportoltam, később pedig edzőként építettem a karrierem, majd jött egy sérülés, ami megváltoztatta az életem. Akkor ismerkedtem meg a japán masszázs terápiával és ez a módszer segített visszanyerni az egészségem. Akkor tudtam, hogy ezzel akarok foglalkozni, és másoknak segíteni. Azóta több, mint 10 év telt el, és több ezer masszázs terápia van a hátam mögött terapeutaként.

A célom, hogy megszüntessem a test asszimmetriáit, visszaállítsam az optimális működését és ezáltal visszaadjam az embereknek a mozgás örömét!

 

 

 

 

Akár néhány alkalom is megoldást jelenthet a reménytelennek tűnő helyzetekre, és csillapodhat a fájdalom!

 

 

Milyen problémákon tud segíteni a japán masszázs terápia?

 • sarok sarkantyú
 • lapocka, derék vagy hát fájdalom
 • váll vagy nyak fájdalom, húzódás
 • izületi fájdalmak
 • tartáshibák

 

 • gerincferdülés és gerinc problémák
 • fizikai, szellemi kimerültség
 • sportolás okozta izomfáradtság
 • térd és térdhajlat fájdalmai
 • fejfájás, migrén

 

 

Miért érdemes kipróbálnod a japán masszázs terápiát?

 • a saját otthonodban is végezhetjük, a maximális ellazulásért
 • a svéd masszázzsal szemben a terápia nem csupán pillanatnyi változást okoz, hatása hosszú távon is érezhető
 • azonnali változás és megkönnyebbülés érhető el
 • ruhában végezzük
 • ha nincs sehol elakadás, a kezelés fájdalommentes és kellemesen frissítő
 • a kezelésnek nem célja a blokkolt izületek kimozdítása, ha jól végezzük a kezelést, ez a “mellékhatása” lesz mindenféle erőltetés nélkül
 • ellazít és feltölt energiával

 

 

Mit mondanak, akik már kipróbálták a japán masszázs terápiát?

“Annyira nagy volt a baj, hogy már azt hittem minimum egy műtét. Szinte állandóan zsibbadt a karom, és a csukló ízületem is nagyon fájt. Mivel rendszeresen sportolok -a bringázás az egyik kedvencem- borzasztó volt, hogy a kormányt sem tudtam húsz percnél tovább fogni, mert majd leszakadt a vállam és, ahogy lenni szokott az egészhez egy derékfájdalom is társult.
A hagyományos sportmasszázsok nem segítettek.Pontosan ezért kerestelek fel, mert hallottam arról hogy egy nagyon spéci japán technikát alkalmazol és nagyon sok embernek tudtál segíteni. Annyira jó hatással volt rám, hogy szinte az első kezelés utáni napon teljesen megszűntek a fájdalmaim!! Nem tudom mi lett volna velem, ha nem találkozom a masszázs terápiával, de rendszeres vendéged leszek az már biztos!”

Sümeginé Ritecz Katalin
természetgyógyász

“A 30+ évnyi sportnak és a nyújtás mellőzésének köszönhetően sajnos nagyon kötött/merev a csípőm, ami még egy piriformis szindrómával is társul. Kínzó fájdalmaim enyhítésére már több mindent kipróbáltam, amikor 3 éve megismertem Balázst. Egy jó barátom ajánlotta Őt figyelmembe. A kemény yumeiho masszázsának/nyújtásainak és az ezzel társuló törzsizom erősítő TRX edzéseinek köszönhetően ma is nagyon intenzíven tudok sportolni (wakeboard, síelés, köredzések, kondi) és az állapotom rengeteget javult. A csípőm is lassan mobilizálódik és olyan gyakorlatokat is tudok ma már csinálni, amelyek 3 éve elképzelhetetlennek tűntek számomra. Köszönöm Balázs!”
Péter, Szentendréről

“Szuper, mindenkinek csak ajánlani tudom! Balázs megmentett amikor elkezdtem hozzá járni sarkantyúval, az orvosok több hónapos sikertelen “ kezeléseivel” szemben!
Balázsnál már tényleg az első alkalom után hihetetlen változást tapasztaltam! Azóta, hogy rendszeresen járok a masszásterápiára már teljesen tünet mentes lettem és újra elkezdtem edzeni is visszakaptam a régi életemet!
Köszönöm szépen Balázs, csodát teszel és megtisztelsz, hogy segítesz rendbe tenni a testem!”

Rozsnyay Andrea

“Sarok sarkantyú miatt fordultam Balázshoz. Már fájt a lábam akkor is amikor nem álltam, hanem ültem, feküdtem. Túl voltam pakolásokon, gyógyszereken, különféle talpbetéteken, lökéshullám terápián, röntgen besugárzáson, sarokba kapott szteroid injekciókon, de igazán egyik sem segített.
Kedves szomszédom panaszaimat hallva adta meg Balázs elérhetőségét, még aznap kaptam időpontot másnapra és elkezdtük heti 2x a kezelést. Már egy-két hét után sokkal jobban, kevesebb fájdalommal teltek a napjaim. Cca. három hónap után teljesen elmúlt az évek óta tartó panaszom. Azóta fenntartó masszázsokra járok és végre egyformán tudom terhelni mindkét lábam.”
Erika

 

Hagyod, hogy a fájdalom tönkretegye az életed vagy szeretnéd inkább felszabadultan kiélvezni minden percét?

Gyere el egy állapotfelmérésre és ints búcsút a fájdalomnak!

Első alkalommal nem masszírozunk, előbb fel kell mérnünk, hogy mi a problémád és pontosan milyen terápiára és hány alkalomra van szükséged.
Enélkül felelőtlenség lenne elkezdeni a terápiát!

Az állapotfelmérés mindössze 15 percet vesz igénybe, az ára 5.000 Ft.

Ha már letöltötted a “Miben különbözik a japán masszázs terápia a hagyományos masszázstól?” e-bookomat, akkor számodra INGYENES, a benne található kuponkóddal!

ITT tudod letölteni!

 • amin hívhatlak az időpontegyeztetés miatt
 • Ha van kedvezményre jogosító kuponkódod, ide írd be!
 • Kérlek írd le röviden, mi a problémád, miben tudok segíteni!

 

 

Időpont egyeztetés:

+36 70 339 8183