Referencia

“Annyira nagy volt a baj, hogy már azt hittem minimum egy műtét. Szinte állandóan zsibbadt a karom, és a csukló ízületem is nagyon fájt. Mivel rendszeresen sportolok -a bringázás az egyik kedvencem- borzasztó volt, hogy a kormányt sem tudtam húsz percnél tovább fogni, mert majd leszakadt a vállam és, ahogy lenni szokott az egészhez egy derékfájdalom is társult.
A hagyományos sportmasszázsok nem segítettek.Pontosan ezért kerestelek fel, mert hallottam arról hogy egy nagyon spéci japán technikát alkalmazol és nagyon sok embernek tudtál segíteni. Annyira jó hatással volt rám, hogy szinte az első kezelés utáni napon teljesen megszűntek a fájdalmaim!! Nem tudom mi lett volna velem, ha nem találkozom a masszázs terápiával, de rendszeres vendéged leszek az már biztos!”
Sümeginé Ritecz Katalin
természetgyógyász

 

“A 30+ évnyi sportnak és a nyújtás mellőzésének köszönhetően sajnos nagyon kötött/merev a csípőm, ami még egy piriformis szindrómával is társul. Kínzó fájdalmaim enyhítésére már több mindent kipróbáltam, amikor 3 éve megismertem Balázst. Egy jó barátom ajánlotta Őt figyelmembe. A kemény yumeiho masszázsának/nyújtásainak és az ezzel társuló törzsizom erősítő TRX edzéseinek köszönhetően ma is nagyon intenzíven tudok sportolni (wakeboard, síelés, köredzések, kondi) és az állapotom rengeteget javult. A csípőm is lassan mobilizálódik és olyan gyakorlatokat is tudok ma már csinálni, amelyek 3 éve elképzelhetetlennek tűntek számomra. Köszönöm Balázs!”
Péter, Szentendréről

 

“Szuper, mindenkinek csak ajánlani tudom! Balázs megmentett amikor elkezdtem hozzá járni sarkantyúval, az orvosok több hónapos sikertelen “ kezeléseivel” szemben!
Balázsnál már tényleg az első alkalom után hihetetlen változást tapasztaltam! Azóta, hogy rendszeresen járok a masszásterápiára már teljesen tünet mentes lettem és újra elkezdtem edzeni is visszakaptam a régi életemet!
Köszönöm szépen Balázs, csodát teszel és megtisztelsz, hogy segítesz rendbe tenni a testem!”

Rozsnyay Andrea

 

“Sarok sarkantyú miatt fordultam Balázshoz. Már fájt a lábam akkor is amikor nem álltam, hanem ültem, feküdtem. Túl voltam pakolásokon, gyógyszereken, különféle talpbetéteken, lökéshullám terápián, röntgen besugárzáson, sarokba kapott szteroid injekciókon, de igazán egyik sem segített.
Kedves szomszédom panaszaimat hallva adta meg Balázs elérhetőségét, még aznap kaptam időpontot másnapra és elkezdtük heti 2x a kezelést. Már egy-két hét után sokkal jobban, kevesebb fájdalommal teltek a napjaim. Cca. három hónap után teljesen elmúlt az évek óta tartó panaszom. Azóta fenntartó masszázsokra járok és végre egyformán tudom terhelni mindkét lábam.”
Erika

 

“Balázst mindenkinek csak ajánlani tudom. Én nyak, illetve fejfájás problémával mentem hozzá. Teljesen be volt állva a nyakam és olyan érzésem volt mintha hátulról folyamatosan ütnék a fejem, illetve nagyon fájt a nyakam. Mivel ülő munkát végzek így előfordulnak ilyen problémák. Balázs azt mondta nekem hogy általában 3 alkalom kell ahhoz, hogy eredmény jelentkezzen. Az első két alkalom után nem éreztem semmit, és a harmadik alkalom után azt mondtam Balázsnak “Bárcsak holnap, ha felébrednék elmúlna minden bajom”. Két nap múlva így is lett, vagyis pontosan a harmadik kezelés után elillant minden problémám, nem volt már beállva a nyakam, nem volt hátulról olyan érzésem mintha ütnék a fejem. Biztos, hogy mostantól fogok járni fenntartó masszázsra és nem hanyagolom el a testem. Úgyhogy még egyszer csak ajánlani tudom Balázst.”
Gombár Réka

 

“Kisfiam születése óta küzdöttem állandó nyak és hátfájással, és bármit próbáltam nem javult érdemben a probléma.
Végül a logopédusom tanácsára mentem el Balázshoz, a nagyon merev nyakizmaim miatt. Életem egyik legjobb döntése volt! Már harmadik kezelés után teljesen megváltozott a tartásom, újra lett szép hosszú nyakam :). És ami a legfontosabb elmúlt az állandó sunyi fájdalom a nyakamból és hátamból. Nem is vettem eddig észre, hogy mennyire kihatott ez a hangulatomra és az életkedvemre.
Mióta Balázshoz járok sokkal jobban érzem magam a bőrömben és őszinte szívvel ajánlom mindenkinek! 🙂 ”
Brigi

 

Időpont egyeztetés:

+36 70 339 8183