Referencia

“Annyira nagy volt a baj, hogy már azt hittem minimum egy műtét. Szinte állandóan zsibbadt a karom, és a csukló ízületem is nagyon fájt. Mivel rendszeresen sportolok -a bringázás az egyik kedvencem- borzasztó volt, hogy a kormányt sem tudtam húsz percnél tovább fogni, mert majd leszakadt a vállam és, ahogy lenni szokott az egészhez egy derékfájdalom is társult.
A hagyományos sportmasszázsok nem segítettek.Pontosan ezért kerestelek fel, mert hallottam arról hogy egy nagyon spéci japán technikát alkalmazol és nagyon sok embernek tudtál segíteni. Annyira jó hatással volt rám, hogy szinte az első kezelés utáni napon teljesen megszűntek a fájdalmaim!! Nem tudom mi lett volna velem, ha nem találkozom a masszázs terápiával, de rendszeres vendéged leszek az már biztos!”
Sümeginé Ritecz Katalin
természetgyógyász

 

“A 30+ évnyi sportnak és a nyújtás mellőzésének köszönhetően sajnos nagyon kötött/merev a csípőm, ami még egy piriformis szindrómával is társul. Kínzó fájdalmaim enyhítésére már több mindent kipróbáltam, amikor 3 éve megismertem Balázst. Egy jó barátom ajánlotta Őt figyelmembe. A kemény yumeiho masszázsának/nyújtásainak és az ezzel társuló törzsizom erősítő TRX edzéseinek köszönhetően ma is nagyon intenzíven tudok sportolni (wakeboard, síelés, köredzések, kondi) és az állapotom rengeteget javult. A csípőm is lassan mobilizálódik és olyan gyakorlatokat is tudok ma már csinálni, amelyek 3 éve elképzelhetetlennek tűntek számomra. Köszönöm Balázs!”
Péter, Szentendréről

 

“Szuper, mindenkinek csak ajánlani tudom! Balázs megmentett amikor elkezdtem hozzá járni sarkantyúval, az orvosok több hónapos sikertelen “ kezeléseivel” szemben!
Balázsnál már tényleg az első alkalom után hihetetlen változást tapasztaltam! Azóta, hogy rendszeresen járok a masszásterápiára már teljesen tünet mentes lettem és újra elkezdtem edzeni is visszakaptam a régi életemet!
Köszönöm szépen Balázs, csodát teszel és megtisztelsz, hogy segítesz rendbe tenni a testem!”

Rozsnyay Andrea

 

“Sarok sarkantyú miatt fordultam Balázshoz. Már fájt a lábam akkor is amikor nem álltam, hanem ültem, feküdtem. Túl voltam pakolásokon, gyógyszereken, különféle talpbetéteken, lökéshullám terápián, röntgen besugárzáson, sarokba kapott szteroid injekciókon, de igazán egyik sem segített.
Kedves szomszédom panaszaimat hallva adta meg Balázs elérhetőségét, még aznap kaptam időpontot másnapra és elkezdtük heti 2x a kezelést. Már egy-két hét után sokkal jobban, kevesebb fájdalommal teltek a napjaim. Cca. három hónap után teljesen elmúlt az évek óta tartó panaszom. Azóta fenntartó masszázsokra járok és végre egyformán tudom terhelni mindkét lábam.”
Erika

Időpont egyeztetés:

+36 70 339 8183