Thuránszky Balázs

Thuránszky Balázs vagyok, japán masszázs terapeuta.

Abban segítek, hogy minél hamarabb megszűnjenek a fájdalmaid és felszabadultan, jól érezd magad a bőrödben.
Sokan fordulnak hozzám régóta fennálló problémákkal, amikre nem is remélik, hogy van tartós megoldás és elképedve tapasztalják meg néhány kezelés után újra a teljes mozgás szabadságát, ami hatalmas megkönnyebbülés. Ha Te is sokat ülsz a számítógép előtt vagy az autódban, nincs időd sportolni, biztosan egyetértesz. Sőt, ha sportolsz, a fájdalom akkor is utolérhet, az állandó igénybevétel ugyanis megterhelő az izmok és a szervezet számára.

Hidd el, tudom miről beszélek, hosszú évekig aktívan sportoltam utána pedig edzőként építettem a karrierem, majd jött egy sérülés, ami megváltoztatta az életem. Akkor ismerkedtem meg a japán masszázs terápiával, a yumeiho-val, ami gyakorlatilag a test asszimmetriáit segít helyrerakni és ezáltal akadálymentesíti a test energiaáramlását. Én ennek a módszernek köszönhetem a felépülésem, ezért úgy döntöttem, hogy ezzel akarok foglalkozni, és másoknak segíteni.

Terapeutaként a célom, hogy visszaállítsam a test szimmetrikus, optimális működését és ezáltal visszaadjam az embereknek a mozgás örömét!

Írj nekem üzenetet!

Kérdésed van a masszázs terápiával kapcsolatban, segítségre van szükséged vagy csak üzenni szeretnél? Használd ezt az űrlapot, és néhány napon belül felveszem Veled a kapcsolatot!

  • Ahhoz, hogy gyorsabban tudjak válaszolni, kérek egy számot és visszahívlak, amint tudlak

Időpont egyeztetés:

+36 70 339 8183