Thuránszky Balázs

A stressz és az állandó fokozott igénybevétel előbb utóbb érezteti hatását…

Thuránszky Balázs vagyok, japán masszázs terapeuta. Abban segítek, hogy minél hamarabb megszűnjenek a fájdalmaid és visszakapd a régi önmagad.
Sokan fordulnak hozzám régóta fennálló problémákkal, amikre nem is remélik, hogy van tartós megoldás… Majd elképedve tapasztalják meg néhány kezelés után újra a teljes mozgás szabadságát, ami hatalmas megkönnyebbülés.

Legtöbbször olyan elfoglalt vállalkozók, vezetők, irodai munkát végzők fordulnak hozzám, akik sokat ülnek a számítógép előtt vagy autóban, és nincs idejük sportolni. De az igazság az, hogy a fájdalom akkor is utolérhet ha sportolsz, az állandó igénybevétel ugyanis megterhelő az izmok és a szervezet számára.

Hidd el, tudom miről beszélek, hosszú évekig aktívan sportoltam utána pedig edzőként építettem a karrierem, majd jött egy sérülés, ami megváltoztatta az életem. Akkor ismerkedtem meg a japán masszázs terápiával, ami gyakorlatilag a test asszimmetriáit segít helyrerakni és ezáltal akadálymentesíti a test energiaáramlását. Én ennek a módszernek köszönhetem a felépülésem, ezért úgy döntöttem, hogy ezzel akarok foglalkozni, és másoknak segíteni.

Terapeutaként a célom, hogy visszaállítsam a test szimmetrikus, optimális működését és ezáltal visszaadjam az embereknek a mozgás örömét!

Írj nekem üzenetet!

Kérdésed van a masszázs terápiával kapcsolatban, segítségre van szükséged vagy csak üzenni szeretnél? Használd ezt az űrlapot, és néhány napon belül felveszem Veled a kapcsolatot!

  • Ahhoz, hogy gyorsabban tudjak válaszolni, kérek egy számot és visszahívlak, amint tudlak

 

Időpont egyeztetés:

+36 70 339 8183